Дибиров за 24ракомет ТВ: Се радувам на секоја победа на Македонија!

Тимур Дибиров за 24ракомет ТВ говори за импресиите од натпреварот против Германија, колку ја следи репрезентацијата на Македонија на СП во Катар, и кои се неговите очекувања за следните натпревари на руската репрезентација.