Дејан Манасков на второто место во “TОП 5” голови на осмото коло на ЛШ(ВИДЕО)

Дејан Манасков го има вториот најдобар гол на осмото коло на Велукс ЕХФ Лигата на шампионите. Покрај Манасков во изборот на ЕХФ влегоа и Арон Палмарсон (Кил), Калман (Пик Сегед), Сигурмансон (Рајн Некар Ловен), како и Патрик Грецки чиј гол беше прогласен за најдобар на осмото коло на ЛШ.