Десет екипи во битка за трофеј во мини-ракомет во Илинден

На турнирот кој утре ќе се одржи во Илинден вкупно десет екипи ќе бидат во борба за трофејот, а тие ќе бидат поделени во две групи. Ќе се игра мини-ракомет, а секоја екипа ќе може да одигра по пет натпревари од кои четири ќе бидат во групната фаза и еден во битката за пласман.

Во групата 1 се наоѓаат тимовите на Кузман 1, Ангели, Ас-а 1, Бисинов 2 и Бисинов 3. Во групата 2, пак, се составите на: Алушовски, Кузман 2, Ас-а 2, Бисинов 1 и Балтепе.

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ

ГРУПА 1 (ТЕРЕН 1)

11:00ч

КУЗМАН 1 – АНГЕЛИ

11:25ч

АС-а 1 – БИСИНОВ 2

11:50ч

БИСИНОВ 3 – КУЗМАН 1

12:15ч

АНГЕЛИ – АС-а 1

12:40ч

БИСИНОВ 2 – БИСИНОВ 3

13:05ч

КУЗМАН 1 – АС-а 1

13:30ч

БИСИНОВ 2 – АНГЕЛИ

13:55ч

БИСИНОВ 3 – АС-а 1

14:20ч

БИСИНОВ 2 – КУЗМАН 1

14:45ч

АНГЕЛИ – БИСИНОВ 3

ГРУПА 2 (ТЕРЕН 2)

11:00ч

АЛУШОВСКИ – БИСИНОВ 1

11:25ч

БАЛТЕПЕ – КУЗМАН 2

11:50ч

АС-а 2 – АЛУШОВСКИ

12:15ч

БИСИНОВ 1 – БАЛТЕПЕ

12:40ч

КУЗМАН 2 – АЛУШОВСКИ

13:05ч

БИСИНОВ 1 – АС-а 2

13:30ч

БАЛТЕПЕ – КУЗМАН 2

13:55ч

АС-а 2 – АЛУШОВСКИ

14:20ч

КУЗМАН 2 – БИСИНОВ 1

14:45ч

БАЛТЕПЕ – АС-А 2

НАТПРЕВАРИ ЗА ПЛАСМАН

МЕЧ ЗА 9. МЕСТО (15:15ч)

5.МЕСТО ГРУПА 1 – 5.МЕСТО ГРУПА 1

МЕЧ ЗА 7. МЕСТО (15:15ч)

4.МЕСТО ГРУПА 1 – 4.МЕСТО ГРУПА 1

МЕЧ ЗА 5. МЕСТО (15:40ч)

3.МЕСТО ГРУПА 1 – 3.МЕСТО ГРУПА 1

МЕЧ ЗА 3. МЕСТО (15:40ч)

2.МЕСТО ГРУПА 1 – 2.МЕСТО ГРУПА 1

ФИНАЛЕ (16:05ч)

1.МЕСТО ГРУПА 1 – 1.МЕСТО ГРУПА 1