ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ: Слободен ден на Мундијалот

После седум дена исполнети со натпревари на кадетскиот Мундијал во Скопје, но и неколку други шампионати низ Европа денеска е првиот слободен ден и ќе нема натпревари во СЦ „Јане Сандански“ и СЦ „Борис Трајковски“.

На програмата има само контролни средби, а кадетите им се враќаат на натпреварите во текот на утрешниот ден.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

18:30ч

ГОГ – СКАНДЕРБОРГ (Пријателска средба)

20:30ч

ЗОФИНГЕН ОЛТЕН – ГОЛДБАХ РОРШАХ (Пријателска средба)