ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ: Сиромашна понуда после бурниот викенд

За разлика од минатите денови кога имаше голем број на натпревари на ракометните терени денеска бројот на средби е значително намален. На теренот ќе се најдат само неколку екипи, а ракомет ќе има во Кореја, Романија и Шведска.

Кои се натпреварите што денеска ќе бидат одиграни можете да видите во продолжение.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

10:00ч

КОРОЛФУЛ – СЕУЛ (Кореја 1, жени)

17:00ч

МАГУРА – КЛУЖ (Романија 1, жени)

19:00ч

АИК – ВАРБЕРГ (Шведска 1, плеј-аут)

КУНГАЛВИС – СКУРУ (Шведска 1, жени, плеј-оф)

ОНЕРЕДС – ЛУГИ (Шведска 1, жени, плеј-оф)