ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ: После бурниот викенд, мирен понеделник

Откако во минатите денови имаше голем број на средби од кои добар дел беа контролни, а дел веќе и првенствени за денеска се најавени два меча во Данска.

Таму се игра Сантандер купот, па и денеска ќе има натпревари кои се играат во вечерните термини.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

19:00ч

ТОНДЕР – АРХУС (Сантандер куп)

19:30ч

РИНГСТЕД – СОНДЕРЈИСКЕ (Сантандер куп)