ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ: Ден со малку средби после возбудливиот викенд

После големиот број на натпревари во текот на саботата и недела денеска на терен ќе се најдат само мал дел од екипите. Тие ќе се пресметаат во рамки на домашните првенства во неколку земји, но понеделнички обично нема многу натпревари.

Кои се дуелите кои ќе бидат одиграни денеска можете да видите во продолжение.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

18:00ч

ПИФ – ХИК (Динска 1, плеј-аут)

18:45ч

ХОВДЕ – ЛУГ (Шведска 1, плеј-оф)

19:00ч

ВАЛУР – АКУРЕЈРИ (Исланд 1)

МАКАБИ АВИШАИ МОЦКИН – ХАПОЕЛ АШДОД (Израел 1, плеј-оф)

МК БЕР ШЕВА – МАКАБИ ЛЕ ЗИОН (Израел 1, плеј-оф)

НЕС ЦИОНА – РАМАТ ХАШАРОН (Израел 1, плеј-оф)

БНЕИ ХЕРЦЛИЈА – ХАПОЕЛ ЛЕ ЗИОН (Израел 1, плеј-оф)

ХАПОЕЛ КИРИЈАТ – ХАПОЕЛ РАМАТ ГАН (Израел 1, плеј-аут)

РЕХОВОТ – МК ХОЛОН (Израел 1, плеј-аут)

ХАЛБИ – КАРЛСРОНА (Шведска 1, плеј-аут)

20:15ч

ПЛЗЕН – ЛОВОСИЦЕ (Чешка, Екстра лига, плеј-оф)