Германија е миленичето на ИХФ: Само две минути за овој старт? Проценете сами (ВИДЕО)

Дека Германија е милениче на и на ЕХФ и ИХФ тоа им е одамна јасно на љубителите на ракометот. Сведоци бевме на кој начин Германците дојдоа во Катар, а најновата отстапка кога е во прашање германската репрезентација се случи на натпреварот Германија-Аргентина кога Милер на брутален начин го фаулираше Хуан Пабло Фернандез, а тој старт беше санкциониран само со две минути. Реално или не? Проценете сами.