Во Бундес-лигата: Судија направи прекршок за црвен картон (ВИДЕО)

На средба во германскиот шампионат се случи интересен момент и тоа на натпреварот меѓу Гумерзбах и Флензбург. Судијата кој беше на средина од теренот направи прекршок над еден од ракометарите.

Погледнете и пресудете, дали имаше намера или не во стартот и дали и судиите заслужуваат црвен картон за ваков потег.

Sehr unsportliches Verhalten des Schiris 😂😂

Публикувахте от Sky Sport DE в Четвъртък, 26 октомври 2017 г.