Виктор Томас: Киелце не е аутсајдер, ќе биде тежок натпревар! (ВИДЕО)

Едно од најдобрите десни крила на светот, членот на Барселона и шпанската репрезентација, Виктор Томас за 24 ракомет изјави дека Киелце никогаш не би го сместил во аутсајдери, сметајки дека имаат извонредна надворешна линија која одлично соработува со пикерот, која тој и неговите соиграчи ке се обидат да ја неутрализираат.Целосната изјава погледнете ја во видеото подолу.

За превод на изјавата притиснете на cc.