Веспрем започна: Атракции на плажа за почеток на подготовките ( Видео)

Екипата на унгарскиот шампион Веспрем ги започна подготовките за престојната натпреварувачка сезона. Плажа, атракции, сонце.. мора да признаете добар почеток за палење на моторите.