„ВАРДАР МАКЕДОНСКИ ЈА ОСВОИ ЦЕЛА ЕВРОПА“ (ВИДЕО)

Победата на Вардар е причина за многу радост, а не се радува само Македонија туку се радуваат и Македонците кои се насекаде низ светот.

Вардар е инспирација за сите, па покрај песната од навивачите: „Вардаре не оставај ме“, сега има нова песна. Уште е во создавање, но Невена и Калина Нешкоски од Бостон дадоа мала најава, како ќе звучи новата песна посветена на Хероите од Вардар.

Napisavme pesna za RK VARDAR. 🙂 Evo malce da ja cuete 🇲🇰✊

Публикувахте от Nev Neškoska в Сряда, 5 юни 2019 г.