Вардар започна со продажба на блок картите за Лигата на шампионите

Цени на билетите на РК Вардар во групната фаза на ЛШ ( пет натпревари):

-Блок билет за стоење: 500 денари
-Поединечен билет за стоење: 120 денари
-Блок билет за групна фаза од ЛШ: 1.500 денари
-Поединечен билет за групна фаза од ЛШ: 350 денари
-Блок билет за ВИП за групна фаза од ЛШ: 2250 денари
-Поединечен билет за ВИП за групна фаза од ЛШ: 500 денари
-Блок билет за ПРЕМИУМ ВИП за групна фаза од ЛШ: 4500 денари
-Поединечен билет за ПРЕМИУМ ВИП за групна фаза од ЛШ: 1000 денари

Цени на билетите на ЖРК Вардар во групната фаза од ЛШ ( три натпревари):

-Блок билет за стоење: 500 денари
-Поединечен билет за стоење: 120 денари
-Блок билет за групна фаза од ЛШ: 900 денари
-Поединечен билет за групна фаза од ЛШ: 350 денари
-Блок билет за ВИП за групна фаза од ЛШ: 1350 денари
-Поединечен билет за ВИП за групна фаза од ЛШ: 500 денари
-Блок билет за ПРЕМИУМ ВИП за групна фаза од ЛШ: 2700 денари
-Поединечен билет за ПРЕМИУМ ВИП за групна фаза од ЛШ: 1000 денари

* Напомена: Поединечни билети за натпреварите ќе се продаваат само доколку останат слободни места