Вардарци пристигнаа во Крањска Гора

Екипата на РК Вардар, пристигна во Крањска Гора каде ќе ги продолжи подготовките за престојната сезона. Вардарци се сместени во хотелот “Компас” каде ќе останат се до 9 август, а потоа се враќаат во Македонија, каде од 13 до 16 август традиционално ќе настапат на “Струшкиот ракометен турнир.”

рк вардар кг
www.rkvardar.com.mk