Вардарци на велосипеди билдаа форма во Крањска Гора (ВИДЕО)

Иако помина еден месец од кога вардарци ги завршија подготовките на Крањска Гора во Словенија, погледнете како “црвено-црните” го билдаа тимскиот дух и ја подигнуваа својата форма возејки велосипед.