Вардаре, Вардаре: Уште една навивачка песна доби видео запис (ВИДЕО)

Сестрите Нешкоски кои живеат во САД, деновите после победата на Вардар на Ф4 турнирот од Лигата на шампионите во Келн најавија песна посветена на „црвено-црните“, а сега тоа и го исполнија целосно.

Покрај тоа што ја направија песната тие имаат и видео запис кој го објавија на фејсбук профилот. Под наслов „Вардаре, Вардаре“ сега има уште една навивачка песна за „црвено-црните“ кои продолжуваат да бидат инспирација за сите.

Погледнете!

Нев & Калина – Вардаре, Вардаре! ✊️Музика/Аранжман: Невена НешкоскаТекст: Наум Нешкоски, Невена Нешкоска & Калина Нешкоска Продуцент: Невена НешкоскаБасист: James DuncanMixing & Mastering: Luca Zadra

Публикувахте от Nev Neškoska в Събота, 15 юни 2019 г.