Борко Ристовски за 24ракомет ТВ: Одбраната и нивниот голман го решија натпреварот (ВИДЕО)

Голманот на нашата репрезентација, Борко Ристовски вели дека ова е еден од послабите репрезентативни натпревари во неговата кариера. Тој за 24ракомет ТВ вели дека словенечката одбрана на чело со голманот Шкоф го одлучила победникот на овој натпревар.