Боречки зафат на Џефри М’тима (ВИДЕО)

Во натпреварот од Лига на шампионите помеѓу ПСЖ – Кил, ракометарот на ПСЖ, Џефри М’тима беше немилосрден кон противничкиот играч од Кил – Доминик Клајн.

Видео

https://www.youtube.com/watch?v=u_vNMTNox70