Бајката продолжува: „Јане Сандански“ во ритамот на „црвено-црните“! (ФОТОГАЛЕРИЈА)

[Best_Wordpress_Gallery id=”35″ gal_title=”vardar monpelje15″]


ФОТОРЕПОРТЕР: Филип Вирановски