Барселона пристигна во Скопје (ФОТО)

Ракометарките на актуелниот европски шампион – Барселона пристигнаа во Скопје. Видливо беше расположението на лицата на едни од најдобрите ракометарки на денешницата при присигнувањето во хотелот Александар Палас.

Лидерите на групата Б во Лигата на Шампионите утре ќе се борат за зачувување на првата позиција во групата. Натпреварот од осмата рунда стартува во 17:45.

Во продолжение погледнете ја фотогалеријата на Филип Вирановски од пристигнувањето на каталонскиот тим.

Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-5954 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-5957 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-5962 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-5966 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-5969 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-5983 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-5975 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-5991 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-6008 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-6019 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-6024 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-6030 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-6035 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-6038 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-6044 Barcelona (rakomet) pristignuvanje vo Skopje-6047

ФОТО: ФИЛИП ВИРАНОВСКИ