Андреа Пенезиќ повторно во изборот на ТОП 3 ѕвезди на колото на ЕХФ Лигата на шамионите во женска конкуренција (ВИДЕО)

Андреа Пенезиќ со извонредните партии кои ги бележи во екипата на ЖРК Вардар редовно се наоѓа во изборот на Топ 3 ѕвезди на колото во ЛШ. Оваа недела во изборот на ТОП 3 ѕвезди на петтото коло таа се наоѓа во друштво на Горица Ачимовиќ од Хипо, и Нора Морк од екипата на Ларвик.