Алтхаус за 24 Ракомет ТВ: Едноставно не игравме според договореното (ВИДЕО)

Ања Алтхаус за 24 Ракомет ТВ не го криеше разочарувањето и изјави дека Вардарки не играле според договореното и дека не може да се очекува позитивен резултат откако ќе го започнеш натпреварот со премногу грешки во играта. Целата изјава можете да ја погледнете во продолжение.