Алекс Душебаев гостин на ракометниот камп на Деметрио Лозано

Ракометарот на Вардар, Алекс Душебаев своето слободно време го искористи и да се појави како гостин на ракометниот камп на шпанската ракометна легенда Деметрио Лозано.

10375900_676310415772237_4353159531953749558_n
photo:facebook-Campus Demetrio Lozano
10428687_676310692438876_9001473342449274610_n
photo: facebook-Campus Demetrio Lozano
Алекс Душебаев, деметрио лозано камп
photo:facebook-Campus Demetrio Lozano

Камп Деметрио Лозано ( 6-13 јули, Теруел Шпанија)

Галерија: