„Ако Вардар стане шампион ќе трчам гола по Партизанска!“(ФОТО)

Еден од најпопуларните ликови во Твитер заедницата во Македонија – Le Monique, вети дека доколку Вардар стане европски првак, ќе трча гола по Партизанска.

Како што напиша во коментар под нејзиниот статус, стартот би требало да биде кај трговскиот центар Сити Мол, а ќе се движи по Партизанска до плоштадот Македонија.

Ако Вардар вечерва го победи утре, немојте да се чудите ако ја видите оваа атрактивна скопјанка на улица како од мајка родена.